678

Moskitofree Travel Myggskydd och Luftrenare

Pris:
999 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
- Luftrenare
- Myggmedel
- Inga kemikalier
- Miljövänligt
- Laddningsbart -  USB-kabel
- Batteritid: 11 timmar
- Laddningstid: 4 timmar
- Effektiv inomhus och utomhus
- 2 års garanti
Moskitofree TRAVEL kan bäras runt halsen och skyddar dig upp till 5 m2 från föroreningar och partikler i luften. Enheten kan även ställas på ett bord eller bäras i bältet, den skyddar dig på samma sätt mot myggor både inomhus och utomhus.
Fördelar:  Moskitofree TRAVEL är en bärbar, miljövänlig myggavstötande produkt som skyddar dig effektivt, helt utan bekämpningsmedel eller kemikalier.  Den är även lämplig att fästa på barnvagnens handtag för att skydda barnet mot myggen. Den ultralätta, ljudlösa och luktfria produkten skyddar upp till 7m2, perfekt för utomhusanvändning och på resor.  Enheten skall placeras inom 1 meter från kroppen. I paketet medföljer en snodd och en USB-sladd. Batteriet är testad enligt EU direktiv 2013/56/EU.  Vikt 80 gram.
Bruksanvisning: Apparaten laddas med USB-sladden i ett vägguttag eller solcellsladdare i 4 timmar innan användning, den har en driftstid på ca 11 timmar innan den behöver laddas igen i 4 timmar. Den används ej under laddningstiden.
Häng snodden runt halsen, tryck på On-knappen på sidan av apparaten för att aktivera Moskitofree TRAVEL. Starta apparaten 10 minuter innan för att få full effekt mot myggen. Fäst apparaten i bältet med hjälp av klämman eller ställ Moskitofree TRAVEL på bordet framför dig med generatorns öppning riktat mot dig. Den kan skydda två personer samtidigt om ni sitter bredvid varandra vid ett bord.
För att stänga av Moskitofree TRAVEL, tryck på knappen på sidan av apparaten, håll knappen inne i 2 sekunder.
Försiktighetsåtgärder: Använd ej apparaten i vatten eller regnväder. Fuktig luft är ok, t.ex. i dimma eller varm, fuktig temperatur. Placera ej apparaten nära hög värme. Generatorernas utgångar skall ej tilltäckas under användning.
Får ej demonteras.
Säkerhetsvarning: Lämna inte barn utan uppsikt när de använder Moskitofree TRAVEL. Snodden runt halsen kan fastna i något och orsaka strypningsfara. Det finns dock en säkerhet på snodden som delar på sig vid ett ryck.
Garantitid: 2 år. Garantin gäller inte om du t.ex. badar med apparaten.
För kontakt och support: info@moskitofree.se +46 3534588 www.moskitofree.se