678

Refreshing and Toning Lotion

Pris:
225 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Detta effektiva ansiksvatten / toner är naturligt tack vare basen som är sammansatt av hydrolat från fin lavendel från Lagarde d’Apt och damascene rosenvatten från Grasse. Dessa blommor ger en extremt renande och frisk känsla till ansiktet. Det är en väldigt mild toner och gör inte huden torr. Den är berikad med vegetabilisk glycerin för att få mjukheten i huden. Som många andra toners är den fräsch och lätt (kombination av blomstervatten). Eftersom den är alkoholfri torkar den inte ut din hud.

Användning
Använd en bomulls pad för att applicera tonern på ansiktet, halsen och runt ögonen morgon och kväll, utan att rengöra före. Påför sedan Face moisturizing Day-cream (eller Hydrating after-shave balm for män). På kvällen används Face moisturizing night-cream.

INCI
AQUA (WATER), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA EXTRACT, ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER WATER, GLYCERIN, LEUCONOSTOC/ RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SODIUM SALYCILATE, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL